rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Brukshunder  ›  Australsk gjeterhund

Australsk gjeterhund

Australsk gjeterhund hunderaser. Disse hundene er blant de mest populære gjeterhunder i verden, og utfører vanligvis sine oppgaver med glans.

Australsk gjeterhund, rasehunder, australsk, gjeterhund

Australsk gjeterhund: Se bilder av hunderasen Australsk gjeterhund her og nå.

Disse hundene er blant de mest populære gjeterhunder i verden, og utfører vanligvis sine oppgaver med glans. Kan også benyttes som vakthund. Australsk gjeterhund blir av FCI plassert i gruppen for fårehunder. Disse hundene er utrolig energiske og full av arbeidslyst. De er i sitt rette element når de får gjete sau. Dette er meget intelligente hunder. Australsk gjeterhund liker å leke og å finne på morsomme ting. men hunder og barn bør alltid være under oppsyn av voksne når de er sammen. Lever i 12 til 15 år. Australsk gjeterhund ble skapt i U.S.A..

Australsk gjeterhund forum

Les hva våre besøkende skriver om Australsk gjeterhund:

Australsk gjeterhund innlegg
Sara (18.10.2014)

Sinnssvak rase! Ikke en hund for hvem som helst, men fin hund for de som vil ha hund som hobby. Eier selv en australsk gjeterhund. Dette er lett-trente rasehunder. Lynrask til å ta til seg læring og litt utspekulert kanskje.

Australsk gjeterhund
Petter (23.05.2014)

Kanskje dette er hunden for meg, vil gjerne ha en australsk gjeterhund om vi finner noen her vi bor.

Skriv om australsk gjeterhund!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om australsk gjeterhund Skriv et spørsmål relatert til australsk gjeterhund eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Schäferhund

Schäferhund

Schäferhund er en allsidig brukshund og en populær familiehund. Den anvendes i politiet, redningstjeneste, som blindehund, og til en andre rekke bruksområder.

Border Collie

Border Collie

Border Collie hunderaser. Verdens mest populære gjeterhund.

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund hunderaser. Tsjekkoslovakisk ulvehund har en rekke gode egenskaper, og har vist sin dugelighet som redningshund såvel som vakthund og til en rekke oppgaver i politiet.

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund hunderaser. Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret.

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund hunderaser. Like mye en vakthund av flokk og eiendom som gjeterhund.