rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Brukshunder  ›  Bergamasco

Bergamasco

Bergamasco hunderaser. De kan bli benyttet som gjeterhund, men ryktet sier at de er ikke de enkleste å trene til dette formålet, selv om dette var det disse hundene opprinnelig ble avlet for.

Bergamasco, hunderaser, hunder, bergamasco

Bergamasco: Les mer om hunden Bergamasco her.

De kan bli benyttet som gjeterhund, men ryktet sier at de er ikke de enkleste å trene til dette formålet, selv om dette var det disse hundene opprinnelig ble avlet for. Bergamasco blir av FCI plassert i gruppen for fårehunder. Bergamasco har en tendens til å være på vakt ovenfor fremmede. Bergamasco røyter lite. men enhver hund kan utgjøre en trussel, og barn bør være under oppsyn når de leker med hunder. Bergamasco er en av de hunderaser som fortsatt har svært god helse. Normal levealder er 13 til 15 år. Bergamasco kommer fra Italia.

Bergamasco forum

Les hva våre besøkende skriver om Bergamasco:

Bergamasco omtale
Jonas (08.09.2014)

Fantastisk hunderase. Mange ting å være obs på med en bergamasco! Ved første øyekast ser man at dette er smarte rasehunder. Hard og brutal trening bør unngås men for min del synes jeg dette er flotte hunder.

Bergamasco
Freddy (13.04.2014)

Kul bikkje, vil ha en bergamasco hvsi de er greie å ha med å gjøre? Noen som vet hva de koster?

Skriv om bergamasco!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om bergamasco Skriv et spørsmål relatert til bergamasco eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Schäferhund

Schäferhund

Schäferhund er en allsidig brukshund og en populær familiehund. Den anvendes i politiet, redningstjeneste, som blindehund, og til en andre rekke bruksområder.

Border Collie

Border Collie

Border Collie hunderaser. Verdens mest populære gjeterhund.

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund hunderaser. Tsjekkoslovakisk ulvehund har en rekke gode egenskaper, og har vist sin dugelighet som redningshund såvel som vakthund og til en rekke oppgaver i politiet.

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund hunderaser. Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret.

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund hunderaser. Like mye en vakthund av flokk og eiendom som gjeterhund.