rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Brukshunder  ›  Briard

Briard

Briard hunderaser. Ble opprinnelig avlet for å være en robust gjeterhund som tålte kulde, men i dag er ikke dette blant dens hovedoppgaver, selv om den er en ypperlig brukshund fortsatt.

Briard, hunderaser, hunder, briard

Briard: Bli kjent med rasen Briard her.

Ble opprinnelig avlet for å være en robust gjeterhund som tålte kulde, men i dag er ikke dette blant dens hovedoppgaver, selv om den er en ypperlig brukshund fortsatt. Dette er en god brukshund, og forsvarer eier og eiendom tappert. Briard tilhører FCI seksjon fårehunder. Ovenfor fremmede mennesker er briard en hunderase som kan være litt skeptisk og på vakt. Hoftedysplasi kan forekomme. Normal levealder er 10 til 12 år. Briard stammer fra Frankrike.

Briard forum

Les hva våre besøkende skriver om Briard:

Briard
Trygve (08.04.2014)

Dette var en fin rase, vil ha en briard hvis borettslaget sier det er greit da. Noen som har denne hunderasen og som kan si litt om den?

Briard omtale
Sofia (05.04.2014)

Ordentlig rase. Mye bra kan sies om briard. Det jeg legger merke til er at dette er veldig morsomme familiedyr. Omtenksom men ikke noe negative erfaringer egentlig...

Skriv om briard!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om briard Skriv et spørsmål relatert til briard eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Schäferhund

Schäferhund

Schäferhund er en allsidig brukshund og en populær familiehund. Den anvendes i politiet, redningstjeneste, som blindehund, og til en andre rekke bruksområder.

Border Collie

Border Collie

Border Collie hunderaser. Verdens mest populære gjeterhund.

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund hunderaser. Tsjekkoslovakisk ulvehund har en rekke gode egenskaper, og har vist sin dugelighet som redningshund såvel som vakthund og til en rekke oppgaver i politiet.

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund hunderaser. Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret.

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund hunderaser. Like mye en vakthund av flokk og eiendom som gjeterhund.