rasehunder.com

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund hunderaser. Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret.

Hollandsk gjeterhund, rasehunder, hundeaser

Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret. Dette er også en utmerket vakthund. Hollandsk gjeterhund er dessuten en utmerket politihund, og benyttes som angrepshund såvel som å forsvare offiser og å spore opp narkotika på flyplasser. En av de hunderaser som helt klart fortjener å bli betegnet som eksepsjonelt allsidig. Hollandsk gjeterhund blir kategorisert som fårehunder i FCI sin klassifisering. Hollandsk gjeterhund har sitt opphav fra Nederland.

Hollandsk gjeterhund forum

Les hva våre besøkende skriver om Hollandsk gjeterhund:

Hollandsk gjeterhund - jeg har en!
Sofie (23.06.2014)

Glimrende hund. Har fått mine erfaringer med hollandsk gjeterhund. Alle sier de er så kjærlige hunder. Hengiven og perfekt som en familiehund hvis man er vant med hunder fra før.

Hollandsk gjeterhund
Niclas (11.01.2014)

Denne var fin, ønsker meg en hollandsk gjeterhund men må først finne ut om jeg har råd til å eie hund. Hvor mye spiser de? Noen som kan fortelle meg mer om rasen?

Brukes mye av politiet spesielt i
Anonym (13.04.2012)

Brukes mye av politiet, spesielt i Nederland der hollandsk gjeterhund stammer fra. Flotte hunder som er egnet til brukshund oppgaver. Mindre enn en schæfer, mer arbeidslyst enn en milanios

Skriv om hollandsk gjeterhund!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om hollandsk gjeterhund Skriv et spørsmål relatert til hollandsk gjeterhund eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

hunderaser video

Populære raser

Mest populære hunderaser i Norge, ny 2017 statistikk:

 1. schæferhund
 2. norsk elghund grå
 3. golden retriever
 4. border collie
 5. cavalier king charles spaniel
 6. engelsk setter
 7. gordon setter
 8. rottweiler
 9. tibetansk spaniel
 10. shetland sheepdog
 11. labrador retriever
 12. cocker spaniel
 13. irsk setter
 14. chihuahua
 15. flat coated retriever
 16. staffordshire bull terrier
 17. boxer
 18. beagle
 19. dachshund
 20. bichon frisé

NYHET! Se også hva som er mest populære raser blant våre lesere akkurat nå!

Skriv om din rase!

Har du erfaring med en bestemt rase? Del din kunnskap og dine historier med tusenvis av hundeinteresserte. (Finn din rase) for å begynne.Forum om hunder og raser