rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Brukshunder  ›  Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund hunderaser. Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret.

Hollandsk gjeterhund, rasehunder, hundeaser, hollandsk, gjeterhund

Hollandsk gjeterhund: Lær om hunderasen Hollandsk gjeterhund her.

Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret. Dette er også en utmerket vakthund. Hollandsk gjeterhund er dessuten en utmerket politihund, og benyttes som angrepshund såvel som å forsvare offiser og å spore opp narkotika på flyplasser. En av de hunderaser som helt klart fortjener å bli betegnet som eksepsjonelt allsidig. Hollandsk gjeterhund blir kategorisert som fårehunder i FCI sin klassifisering. Hollandsk gjeterhund har sitt opphav fra Nederland.

Hollandsk gjeterhund forum

Les hva våre besøkende skriver om Hollandsk gjeterhund:

Hollandsk gjeterhund - jeg har en!
Sofie (23.06.2014)

Glimrende hund. Har fått mine erfaringer med hollandsk gjeterhund. Alle sier de er så kjærlige hunder. Hengiven og perfekt som en familiehund hvis man er vant med hunder fra før.

Hollandsk gjeterhund
Niclas (11.01.2014)

Denne var fin, ønsker meg en hollandsk gjeterhund men må først finne ut om jeg har råd til å eie hund. Hvor mye spiser de? Noen som kan fortelle meg mer om rasen?

Brukes mye av politiet spesielt i
Anonym (13.04.2012)

Brukes mye av politiet, spesielt i Nederland der hollandsk gjeterhund stammer fra. Flotte hunder som er egnet til brukshund oppgaver. Mindre enn en schæfer, mer arbeidslyst enn en milanios

Skriv om hollandsk gjeterhund!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om hollandsk gjeterhund Skriv et spørsmål relatert til hollandsk gjeterhund eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Schäferhund

Schäferhund

Schäferhund er en allsidig brukshund og en populær familiehund. Den anvendes i politiet, redningstjeneste, som blindehund, og til en andre rekke bruksområder.

Border Collie

Border Collie

Border Collie hunderaser. Verdens mest populære gjeterhund.

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund hunderaser. Tsjekkoslovakisk ulvehund har en rekke gode egenskaper, og har vist sin dugelighet som redningshund såvel som vakthund og til en rekke oppgaver i politiet.

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund hunderaser. Like mye en vakthund av flokk og eiendom som gjeterhund.

West Russian Coursing Hound

West Russian Coursing Hound hunderaser. West Russian Coursing Hound stammer fra Russland.