rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Brukshunder  ›  Lurcher

Lurcher

Lurcher hunderaser. Lurcher stammer fra Irland.

Lurcher stammer fra Irland.

Lurcher forum

Les hva våre besøkende skriver om Lurcher:

Lurcher
Kriss (03.07.2014)

Vår familie vil kanskje få en lurcher men de koster kanskje mye siden det er vanskelig å få tak i noen fra en god oppdretter? Hva er det mest positive og negative med denne rasen?

Lurcher eier
Svenn (01.06.2014)

Overlegen rase! Eier en lurcher. Dette er en type helt eksepsjonelt godhjertede hunder. Kjempesmart men ikke noe negative erfaringer egentlig...

Skriv om lurcher!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om lurcher Skriv et spørsmål relatert til lurcher eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Schäferhund

Schäferhund

Schäferhund er en allsidig brukshund og en populær familiehund. Den anvendes i politiet, redningstjeneste, som blindehund, og til en andre rekke bruksområder.

Border Collie

Border Collie

Border Collie hunderaser. Verdens mest populære gjeterhund.

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund

Tsjekkoslovakisk ulvehund hunderaser. Tsjekkoslovakisk ulvehund har en rekke gode egenskaper, og har vist sin dugelighet som redningshund såvel som vakthund og til en rekke oppgaver i politiet.

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund hunderaser. Hollandsk gjeterhund ble først og fremst skapt for å skape den perfekte gjeterhunden i Nederland, men har i senere tid fått mange nye oppgaver, blant annet i politiet og militæret.

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund

Østeuropeisk gjeterhund hunderaser. Like mye en vakthund av flokk og eiendom som gjeterhund.