rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Dachshunder  ›  Dachshund

Dachshund

Dachshund hunderaser. Dachshund er først og fremst en jakthund, men benyttes også i stor grad som selskapshund.

Dachshund, hundeaser, dachshund

Dachshund: Lær om rasehunden Dachshund her.

Dachshund er først og fremst en jakthund, men benyttes også i stor grad som selskapshund. Bittstatistikk fra Norge viser at den troner øverst på listen. Dette er en lav hund med mentaliteten til en større fuglehund. Til tross for de små beina kan den følge jegeren på lange turer i skog, mark og fjell. Dachshund blir gruppert som dachshund (egen seksjon kun for disse hundene) i FCI sin klassifisering. Dachshund er gjerne uproblematisk i forhold til andre hunder. Rasen har noen helseproblemer, spesielt i forbindelse med diabetes derfor bør man være meget bevisst på kostholdet og mosjon om man anskaffer seg en slik hund. Kan leve i 12 til 15 år. Dachshund kommer fra Tyskland.

Dachshund forum

Les hva våre besøkende skriver om Dachshund:

Dachshund eier
Jakob (03.09.2014)

Forrykt rase slik jeg ser det Mye bra kan sies om dachshund. De er nesten alltid fine hunder. Kan være litt reservert ...

P248lsehunden er en fanstaktisk vakt hund
Magnus Eikomo Stavik (23.07.2014)

pølsehunden er en fanstaktisk vakt hund den har en veldig god hørsel det blir ikke så stor kan være aggressiv noe som kan være bra anbefaler Dachshund

Jeg hater denne dogen
Martin Abrahamsen (23.07.2014)

Jeg hater denne dogen!


KURWA!

Dachshund
Magnus (23.07.2014)

Fin hunderase som jeg godt kunne hatt. Vil ha en dachshund hvis vi klarer å bli enige her i familien da. Hvor mange timer i uka må man bruke på turer med denne rasen?

Det finnes mange raser av datachhund
Jeger1 (13.04.2012)

Det finnes mange raser av datachhund. Dachsen er liten av vekst, men robust, tøff og pågående som få. De er kjent for å kunne være strie å håndtere, selvstendige i sin væremåte og ofte dominante overfor andre hunder og dyr. Den langhårede varianten regnes gjerne som den beste familiehunden, uten at man kan slå fast noe slikt annet enn på et generelt grunnlag. Alle variantene trenger såvel fysiske som psykiske utfordringer for å trives godt.

Skriv om dachshund!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om dachshund Skriv et spørsmål relatert til dachshund eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.