rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Fuglehunder  ›  Weimaraner

Weimaraner

Weimaraner hunderaser. Brukes til jakt såvel som vakthold, men oppfyller også sin funksjon som familiehund.

Weimaraner, rasehunder, hundeaser, weimaraner

Weimaraner: Få informasjon om hunden Weimaraner her.

Brukes til jakt såvel som vakthold, men oppfyller også sin funksjon som familiehund. Weimaraner brukes likevel for det meste som jakthund, da det var dette den ble avlet for. Weimaraner grupperes i klassen for kontinentale pointertyper (i Fédération Cynologique Internationale). Meget energiske hunder, som er i sitt rette element når den får jakte. Weimaraner er utrolig glad i å leke på valpestadiet, men som voksen hund er den ikke like leken av seg. Rasen sliter med HD-problemer. Kan leve i 10 til 12 år. Weimaraner er fra Tyskland.

Weimaraner forum

Les hva våre besøkende skriver om Weimaraner:

Weimaraner eier
Hans-Tore (03.09.2014)

Super rase. Det er mye man bør vite om disse hundene. Mye positivt om weimaraner.. Veldig kloke bikkjer. Vennlig kan være midt i blinken for de som ønsker å bruke mye tid på hundene sine.

Weimaraner
Knut (23.07.2014)

Dette var en fin rase, vil ha en weimaraner om den ikke er alt for krevende. Noen som vet hva en slik en koster?

Skriv om weimaraner!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om weimaraner Skriv et spørsmål relatert til weimaraner eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Pointer

Pointer

Pointer hunderaser. En pointer er mer enn en stående fuglehund.

Irsk setter

Irsk setter

Irsk setter hunderaser. Irsk setter benyttes nesten utelukkende til fuglejakt, men kan selvfølgelig også benyttes til jakt på andre dyr selv om det ikke er her den utmerker seg mest.

Gordon Setter

Gordon Setter

Gordon Setter hunderaser. Gordon Setter er en av Norges mest populære jakthunder, og benyttes hovedsakelig til fuglejakt.

Engelsk Setter

Engelsk Setter

Engelsk Setter hunderaser. Engelsk Setter er en utmerket fuglehund, og benyttes primært til jakt den dag i dag.

Ungarsk vizsla

Ungarsk vizsla hunderaser. Ungarsk vizsla benyttes i jakt, og som en pointer lokaliserer den byttet ved å stille seg opp og angi retningen ved å peke snuten mot byttet.