rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Artikler om hund

Artikler om hund

Hunder kan lese ditt ansiktsuttrykk

Hunder kan lese ditt ansiktsuttrykk

Ulver og sjimpanser kan ikke lese menneskers ansitskuttrykk, men det kan hunder.

Farlig mat for hund

Farlig mat for hund

Tenk deg godt om før du gir hunden din visse typer mat. Den maten mennesker spiser kan nemlig være svært farlig, livstruende og dødelig for hunder.

Hund voktet eierens grav i 14 år

Hund voktet eierens grav i 14 år

Hunden Greyfriars Bobby ble et kjent symbol på lojalitet i Storbritannia på 1800-tallet på grunn av denne utrolige historien.

Hund var sauebonde

Hund var selvstendig sauebonde i 2 år

Gjeterhunder er generelt svært intelligente, og border collie blir av mange regnet som den mest intelligente hunderasen. Her er en historie om en gjeterhund som overgår det meste.

Hunder, mennesker, aper

Hunder ligner mer på mennesker enn sjimpanser

Sjimpanser deler flere av våre gener, men hunder har levd så lenge sammen med mennesker at de nå fungerer som en modell for å forstå sosial atferd hos mennesker.

Muskelhunder

Hund med store muskler

Noen hunder er rett og slett fantastiske, slik som denne Whippet hunden med store muskler.

Hunder på toget

Hunder på toget

Å reise med hund er en ting, men hunder som reiser med toget selv er noe annet. Russiske vitenskapsmenn hevder at løshundene i Moskova har blitt mye smartere. De tar gjerne t-banen hver morgen for å komme fra A til B.

Dyreplageri av hund

Kunst eller dyreplageri?

Guillermo Habacuc Vargas betalte to barn for å fange inn en hund fra gatene. Deretter lenket han fast hunden og brukte den som "kunst".

Allergivennlige hunder

Allergivennlig hund finnes ikke

Er du allergisk mot hund? Hvis du likevel ønsker deg hund og tror at løsningen er en allergivennlig nakenhund, må du lese denne artikkelen.

Verdens største hund

Verdens største hund?

Verdens største hund er like stor som en hest - i hvert fall om vi skal vi dømme etter bildene på internett. Så var det det da, de bildene på internett.

Har hunden min jursvulst?

Jeg har en ukastrert Jack Russel han hund som fyller 8 år i Januar. For ca 1 måned siden merket jeg at "bryst vortene" eller to av brystvortene hans var blitt svart/brune.

Stolt hundeeier 06.01.2018

redd for hunder

Jeg er egentlig veldig glad i hunder, og forstår godt at folk har lyst til å ha hund. Desverre føler jeg meg ofte veldig usikker og redd i møte med hunder, særlig hunder jeg ikke kjenner godt.

sunniva 28.04.2017