rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Apporterende hunder  ›  Engelsk Cocker Spaniel

Engelsk Cocker Spaniel

Engelsk Cocker Spaniel hunderaser. Engelsk Cocker Spaniel benyttes til jakt.

Engelsk Cocker Spaniel, rasehunder, hundeaser, engelsk, cocker, spaniel

Engelsk Cocker Spaniel: Få informasjon om hunderasen Engelsk Cocker Spaniel her.

Engelsk Cocker Spaniel benyttes til jakt. Engelsk Cocker Spaniel defineres i FCI som spaniel hunderaser. Engelsk Cocker Spaniel har en vennlig innstilling til ukjente såvel som til egen familie. men ingen hunder er 100% trygge. Øreinfeksjon er et problem spesielt hos denne rasen. Levealderen er normalt 12 til 15 år. Engelsk Cocker Spaniel stammer fra England.

Engelsk Cocker Spaniel forum

Les hva våre besøkende skriver om Engelsk Cocker Spaniel:

Herlig rase
Frimeli (19.09.2016)

Jeg har ei cocker-tispe og er godt fornøyd. En nydeligere hund skal du lete lenge etter! Godt lynne, passe leken, veldig kosete og perfekt størrelse. Det er jo litt pelsstell da, det må man være klar over, men skal man ikke stille ut er det jo bare å prøve seg med klippemaskinen selv.

Engelsk Cocker Spaniel
Solfrid (05.08.2014)

Fin rasehund dette, og ønsker meg plutselig en engelsk cocker spaniel hvis vi får lov av borettslaget da. Hvilke erfaringer har dere som er eiere av hunder av denne rasen?

Engelsk Cocker Spaniel - jeg har en!
Niclas (23.06.2014)

Overlegen rasehund. Mye positivt som kan bli sagt om en engelsk cocker spaniel. På alle måter elskelige hunder. Oppvakt og sterke instinkter.

Skriv om engelsk cocker spaniel!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om engelsk cocker spaniel Skriv et spørsmål relatert til engelsk cocker spaniel eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Labrador Retriever

Labrador Retriever

Labrador Retriever hunderaser. Labrador retriever er en meget allsidig tjenestehund, såvel som en fantastisk flott familiehund.

Golden Retriever

Golden Retriever

Golden Retriever hunderaser. Golden Retriever er vår tids familiehund, men den er så mye mer enn det.

Amerikansk cocker spaniel

Amerikansk cocker spaniel

Amerikansk cocker spaniel hunderaser. Amerikansk cocker spaniel benyttes til jakt, men er også en formidabel familiehund.

Wachtelhund

Wachtelhund hunderaser. Wachtelhund blir brukt som jakthund.

Walisisk springer spaniel

Walisisk springer spaniel

Walisisk springer spaniel hunderaser. Walisisk springer spaniel er en typisk spaniel jakthund, med sterkt utviklet luktesans og en trang til å følge spor.