rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Apporterende hunder  ›  Flat-Coated Retriever

Flat-Coated Retriever

Flat-Coated Retriever hunderaser. Flat-Coated Retriever er en allsidig brukshund.

Flat-Coated Retriever er en allsidig brukshund. De er apporterende hunder avlet for jakt, men i senere tid har den også blitt en svært populær familiehund. De har også mange oppgaver som labrador retriever, slik som redningshund, terapihund, og narkotikahund i politiet. Dens milde temperament og behagelige gemytt gjør den til en usedvanlig flott familiehund. Den kan med fordel benyttes til agility og annen hundesport. Flat-Coated Retriever defineres i FCI som retrievere. Flat-Coated Retriever er hundevennlig. Flat-Coated Retriever er meget vennlig innstillt ovenfor mennesker, og er nysgjerrig og imøtekommende ovenfor ethvert ukjent ansikt. De har ganske mye energi og krever sin dose daglig mosjon. En gåtur om dagen er ikke nok, den må få lov til å løpe litt for å holde seg i fysisk god form. Flat-Coated Retriever liker å leke sammen med mennesker og andre hunder. Egner seg godt som førstegangshund, de er lett å trene og sjelden sta. men enhver hund kan utgjøre en trussel, og barn bør være under oppsyn når de leker med hunder. Noen hunder kan få hd-problemer. Kan leve i 9 til 11 år. Flat-Coated Retriever er fra England.

Flat-Coated Retriever forum

Les hva våre besøkende skriver om Flat-Coated Retriever:

Flat-Coated Retriever hunderase
Ingrid (08.05.2014)

Flott hunderase. Det er mye bra som kan sies om flat-coated retriever:-) De er jo veldig medgjørelige hunder. Spesiell på sin måte og kanskje den fineste hunderasen jeg vet om.

Flat-Coated Retriever
Thea (22.03.2014)

Min familie kunne godt tenkt oss en flat-coated retriever hvis det er snille hunder. Er dette snille hunder?

Skriv om flat-coated retriever!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om flat-coated retriever Skriv et spørsmål relatert til flat-coated retriever eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Labrador Retriever

Labrador Retriever

Labrador Retriever hunderaser. Labrador retriever er en meget allsidig tjenestehund, såvel som en fantastisk flott familiehund.

Golden Retriever

Golden Retriever

Golden Retriever hunderaser. Golden Retriever er vår tids familiehund, men den er så mye mer enn det.

Engelsk Cocker Spaniel

Engelsk Cocker Spaniel

Engelsk Cocker Spaniel hunderaser. Engelsk Cocker Spaniel benyttes til jakt.

Amerikansk cocker spaniel

Amerikansk cocker spaniel

Amerikansk cocker spaniel hunderaser. Amerikansk cocker spaniel benyttes til jakt, men er også en formidabel familiehund.

Wachtelhund

Wachtelhund hunderaser. Wachtelhund blir brukt som jakthund.