rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Molosser, pincher, o.l.  ›  Berner sennenhund

Berner sennenhund

Berner sennenhund hunderaser. Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale).

Berner sennenhund, hundeaser, berner, sennenhund

Berner sennenhund: Få informasjon om rasen Berner sennenhund her.

Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale). Berner sennenhund er meget hundevennlig, selv hannhunder av denne rasen går stort sett bra smmen med andre hunder. De klarer seg fint i et Norsk klima, og vinteren med snø og flere minusgrader er ikke noe problem for berner sennenhunden. og trives godt i selskap med barn. Hunder av denne rasen kan få HD-problemer. Rasen er plaget med øyesykdommer. Denne rasen er sterkt rammet av kreft, og død på grunn av kreft forekommer langt hyppigere hos disse hundene enn hos andre hunderaser. Forventet levealder er 6 til 8 år. Berner sennenhund er fra Sveits.

Berner sennenhund forum

Les hva våre besøkende skriver om Berner sennenhund:

Et langt og godt liv
Melanie (23.01.2018)

Vår Berner var en relativ liten tispe som levde i 13 år! Ingen problemer med HD eller kreft - vil bare si at ikke alle Berner er syke. Men man må velge en god oppdretter og passer godt på hunden slik at den får nok oppmerksomhet og turer - og ikke blir overvektig.

Berner sennenhund (eier en selv)
Solstråle (23.09.2014)

Behagelig hunderase :) Det er mye man bør vite om disse hundene. Mye positivt om berner sennenhund. De er pålitelige hunder. Hensynsfull slik jeg opplever den men det varierer selvsagt.

Berner sennenhund
Ingrid (03.07.2014)

Vil ha! Ønsker meg en berner sennenhund hvis det finnes noen å få kjøpt et sted. Noen som vet om en bra oppdretter av rasen?

Skriv om berner sennenhund!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om berner sennenhund Skriv et spørsmål relatert til berner sennenhund eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Rottweiler

Rottweiler

Rottweiler hunderaser. Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter.

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund hunderaser. Sankt bernhardshund blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering.

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund hunderaser. Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI.

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. De egner seg godt som vakthund.

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. Først og fremst avlet for å skape en kongelig selskapshund, men også en formidabel vakthund.