rasehunder.com

Berner sennenhund

Berner sennenhund hunderaser. Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale).

Berner sennenhund, hundeaser

Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale). Berner sennenhund er meget hundevennlig, selv hannhunder av denne rasen går stort sett bra smmen med andre hunder. De klarer seg fint i et Norsk klima, og vinteren med snø og flere minusgrader er ikke noe problem for berner sennenhunden. og trives godt i selskap med barn. Hunder av denne rasen kan få HD-problemer. Rasen er plaget med øyesykdommer. Denne rasen er sterkt rammet av kreft, og død på grunn av kreft forekommer langt hyppigere hos disse hundene enn hos andre hunderaser. Forventet levealder er 6 til 8 år. Berner sennenhund er fra Sveits.

Berner sennenhund forum

Les hva våre besøkende skriver om Berner sennenhund:

Berner sennenhund (eier en selv)
Solstråle (23.09.2014)

Behagelig hunderase :) Det er mye man bør vite om disse hundene. Mye positivt om berner sennenhund. De er pålitelige hunder. Hensynsfull slik jeg opplever den men det varierer selvsagt.

Berner sennenhund
Ingrid (03.07.2014)

Vil ha! Ønsker meg en berner sennenhund hvis det finnes noen å få kjøpt et sted. Noen som vet om en bra oppdretter av rasen?

Skriv om berner sennenhund!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om berner sennenhund Skriv et spørsmål relatert til berner sennenhund eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

hunderaser video

Populære raser

Mest populære hunderaser i Norge, ny 2017 statistikk:

 1. schæferhund
 2. norsk elghund grå
 3. golden retriever
 4. border collie
 5. cavalier king charles spaniel
 6. engelsk setter
 7. gordon setter
 8. rottweiler
 9. tibetansk spaniel
 10. shetland sheepdog
 11. labrador retriever
 12. cocker spaniel
 13. irsk setter
 14. chihuahua
 15. flat coated retriever
 16. staffordshire bull terrier
 17. boxer
 18. beagle
 19. dachshund
 20. bichon frisé

NYHET! Se også hva som er mest populære raser blant våre lesere akkurat nå!

Skriv om din rase!

Har du erfaring med en bestemt rase? Del din kunnskap og dine historier med tusenvis av hundeinteresserte. (Finn din rase) for å begynne.Forum om hunder og raser