rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Molosser, pincher, o.l.  ›  Boxer

Boxer

Boxer hunderaser. Trenger du en hund til å vokte din eiendom? Denne hunderasen gjør jobben. Boxer har tidligere blitt brukt som kamphund, men ble opprinnelig utviklet for å være en kveghund.

Boxer, hunder, boxer

Boxer: Få info om rasen Boxer her.

Trenger du en hund til å vokte din eiendom? Denne hunderasen gjør jobben. Boxer har tidligere blitt brukt som kamphund, men ble opprinnelig utviklet for å være en kveghund. Politiet benytter boxer som både angrepshund/forsvarshund og i noen tilfeller som bombehund og narkotikahund på flyplasser. I senere tid har den likevel blitt mindre brukt som politihund. Boxer blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering. Boxer er lekne hunder, og blir gjerne med på lek om eieren oppfordrer til det. men når barn og hund leker sammen bør de alltid være under oppsyn av en voksen. Levealder: 11 til 14 år. Boxer stammer fra Tyskland.

Boxer forum

Les hva våre besøkende skriver om Boxer:

Boxer erfaringer
Linnea (25.09.2014)

Imponerende rase. Ikke en hund for hvem som helst, men fin hund for de som vil ha hund som hobby. Eier selv en boxer.. Fra denne rasen ser du mange smarte hunder. Passer hundevante mennesker og en positiv opplevelse på alle måter.

Boxer
Solstråle (01.03.2014)

Har lyst på en boxer om man kan få de billige. Noen med erfaring av denne rasen?

Skriv om boxer!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om boxer Skriv et spørsmål relatert til boxer eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Rottweiler

Rottweiler

Rottweiler hunderaser. Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter.

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund hunderaser. Sankt bernhardshund blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering.

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund hunderaser. Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI.

Berner sennenhund

Berner sennenhund

Berner sennenhund hunderaser. Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale).

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. De egner seg godt som vakthund.