rasehunder.com

Boxer

Boxer hunderaser. Trenger du en hund til å vokte din eiendom? Denne hunderasen gjør jobben! Boxer har tidligere blitt brukt som kamphund, men ble opprinnelig utviklet for å være en kveghund.

Boxer, hunder

Trenger du en hund til å vokte din eiendom? Denne hunderasen gjør jobben! Boxer har tidligere blitt brukt som kamphund, men ble opprinnelig utviklet for å være en kveghund. Politiet benytter boxer som både angrepshund/forsvarshund og i noen tilfeller som bombehund og narkotikahund på flyplasser. I senere tid har den likevel blitt mindre brukt som politihund. Boxer blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering. Boxer er lekne hunder, og blir gjerne med på lek om eieren oppfordrer til det. men når barn og hund leker sammen bør de alltid være under oppsyn av en voksen. Levealder: 11 til 14 år. Boxer stammer fra Tyskland.

Boxer forum

Les hva våre besøkende skriver om Boxer:

Boxer erfaringer
Linnea (25.09.2014)

Imponerende rase. Ikke en hund for hvem som helst, men fin hund for de som vil ha hund som hobby. Eier selv en boxer.. Fra denne rasen ser du mange smarte hunder. Passer hundevante mennesker og en positiv opplevelse på alle måter.

Boxer
Solstråle (01.03.2014)

Har lyst på en boxer om man kan få de billige. Noen med erfaring av denne rasen?

Skriv om boxer!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om boxer Skriv et spørsmål relatert til boxer eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

hunderaser video

Populære raser

Mest populære hunderaser i Norge, ny 2017 statistikk:

 1. schæferhund
 2. norsk elghund grå
 3. golden retriever
 4. border collie
 5. cavalier king charles spaniel
 6. engelsk setter
 7. gordon setter
 8. rottweiler
 9. tibetansk spaniel
 10. shetland sheepdog
 11. labrador retriever
 12. cocker spaniel
 13. irsk setter
 14. chihuahua
 15. flat coated retriever
 16. staffordshire bull terrier
 17. boxer
 18. beagle
 19. dachshund
 20. bichon frisé

NYHET! Se også hva som er mest populære raser blant våre lesere akkurat nå!

Skriv om din rase!

Har du erfaring med en bestemt rase? Del din kunnskap og dine historier med tusenvis av hundeinteresserte. (Finn din rase) for å begynne.Forum om hunder og raser