rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Molosser, pincher, o.l.  ›  Dogo Argentino

Dogo Argentino

Dogo Argentino hunderaser. Dogo argentino er ulovlig i Norge, men uten faglig begrunnelse.

Dogo Argentino, hunder, dogo, argentino

Dogo Argentino: Bli kjent med hunderasen Dogo Argentino her.

Dogo argentino er ulovlig i Norge, men uten faglig begrunnelse. De har blitt brukt som kamphund, og man har sett hva disse hundene kan gjøre i de tilfeller den har blitt fremprovosert til å sloss. Hundekamper er ikke en natrurlig situasjon for en hund, men organisert av mennesker. Det å kjempe med livet som innsats er selv ikke noe en dogo argentino vil gjøre, med mindre den har blitt opplært til det. De viste seg mange ganger å være uovervinnelige i kamphundmiljøer i Sør-Amerika, men den adferden den viser på en kamphund-arena er selvfølgelig ikke slik en dogo argentino vanligvis oppfører seg. Ved ansvarlig hundehold og omsorg kan også disse hundene bli balanserte og ikke mer farlige enn andre store hunder. Dogo Argentino blir kategorisert som molosser hunderaser i FCI sin klassifisering. Levealder er fra 10 til 12 år. Dogo Argentino er fra Argentina.

Dogo Argentino forum

Les hva våre besøkende skriver om Dogo Argentino:

Eier av dogo Argentino
Mari (03.02.2018)

Jeg eier en Dogo Argentino. Bor riktig nok ikke i Norge. Denne hunderasen er virkelig fantastisk. Ekstremt morsom, tålmodig og lærer ting veldig fort. Hvis jeg skal beskrive Dogo Argentino med ett ord blir det, Snill! Utrolig vennlig mot andre mennesker, hunder, barn... Har aldri kommet opp i en situasjon hvor min hund har blitt aggresiv. Derimot er han ekstremt kosete. Kosestund blir tatt veldig seriøst i vårt hjem. Store, flotte, hvite renslig hunder, bjeffer skjeldent, men når det først skjer er det ekstremt høyt. Han bjeffer kun når noen kommer på besøk. Det vansklige med denne rasen er helsen. Det er veldig vanlig med allergi, nedsatt hørsel/syn osv. Hunden min er også ganske mørkredd. Håper hundeloven kan endres, ser ingen grunn til å stenge ut disse hundene...Om noen vil se hunden min, har vi en egen instagram-bruker kun for den. diablo_dogo_argentino. :)

?
oshee (06.12.2015)

Er det noen her som eier en Dogo Argentino? Siden de er ulovlige hunderaser, så hva måtte du gjøre for å eie den her i Norge... Jeg har tenkt veldig mye på denne hunden, men jeg leste at de var ulovlige.

Dogo Argentino
Jonas (05.11.2014)

Jeg vil gjerne ha en dogo argentino om de ikke koster for mye. Kan noen dele sine erfaringer om denne rasen?

Dogo Argentino erfaringer
Hans-Tore (25.09.2014)

Henrivende hunderase. Har erfaring med en dogo argentino. Kan ikke beskrives med ord, må oppleves.. de er morsomme hunder! Smart men for min del synes jeg dette er flotte hunder.

Skriv om dogo argentino!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om dogo argentino Skriv et spørsmål relatert til dogo argentino eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Rottweiler

Rottweiler

Rottweiler hunderaser. Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter.

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund hunderaser. Sankt bernhardshund blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering.

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund hunderaser. Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI.

Berner sennenhund

Berner sennenhund

Berner sennenhund hunderaser. Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale).

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. De egner seg godt som vakthund.