rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Molosser, pincher, o.l.  ›  Newfoundlanshund

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund hunderaser. Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI.

Newfoundlanshund, hundeaser, newfoundlanshund

Newfoundlanshund: Se bilder av hunderasen Newfoundlanshund her.

Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI. Newfoundlanshund er hundevennlig. Newfoundlanshund er menneskevennlige hunder, og er glad i barn, fremmede og familiemedlemmene sine. De tåler kulde svært bra. men ingen barn bør være alene med hunder. Hoftedysplasi forekommer. Hjertesykdom forekommer også. Levealder er fra 9 til 15 år. Newfoundlanshund kommer fra Canada.

Newfoundlanshund forum

Les hva våre besøkende skriver om Newfoundlanshund:

God oppdretter?
Mell (14.02.2017)

Er det noen som vet om noen gode oppdrettere av slike hunder? :)

Newfoundlanshund eier
Magnus (03.09.2014)

Ypperlig hunderase. Ingen rase er så fantastisk som newfoundlanshund.. Jeg synes dette er familiekjære hunder. Bjeffer litt mye noen ganger slik jeg opplever den men det varierer selvsagt.

Newfoundlanshund
Maja (23.07.2014)

Har lyst på en newfoundlanshund hvis de ikke er for ville. Er dette en rase som bjeffer mye?

Kjempesnille hunder med bra temperament
Ingrid (13.04.2012)

Kjempesnille hunder med bra temperament. Veldig barnevennlige. Flinke med barn, men husk at størrelsen på disse hundene betyr at de alrdi m åvære alene med barn, uansett hvor snille de er så kan de være uheldige eller glemsomme og så er skaden gjort, og et barn blir liggende under denne hunden eller dyttet, det kan gi fatale konsekvenser.

Newfoundlands hund er store, men spiser ikke så veldig mye mer enn "vanlige" hunder, vil tro feks en schæfer spiser mer, fordi de er enda mer aktive og forbrenner mer. Er du glad i vann er dette en fantastisk rase å ha med seg... dyktigere svømmere skal man lete lenge etter.

Skriv om newfoundlanshund!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om newfoundlanshund Skriv et spørsmål relatert til newfoundlanshund eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Rottweiler

Rottweiler

Rottweiler hunderaser. Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter.

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund hunderaser. Sankt bernhardshund blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering.

Berner sennenhund

Berner sennenhund

Berner sennenhund hunderaser. Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale).

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. De egner seg godt som vakthund.

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. Først og fremst avlet for å skape en kongelig selskapshund, men også en formidabel vakthund.