rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Molosser, pincher, o.l.  ›  Rottweiler

Rottweiler

Rottweiler hunderaser. Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter.

Rottweiler, hunderaser, rottweiler

Rottweiler: Les om hunderasen Rottweiler her.

Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter. En flott familiehund, og de kan utføre en rekke oppgaver i politiet og i militærtjeneste. Uansvarlige eiere som ikke har forstått hvilke styrke disse hundene har i seg, har medført en rekke uheldige tilfeller som menneskedrap og angrep. Dette problemet skyldes ikke rasen i seg selv, men først og fremst eiere som ikke forstår hvilken hund de har med å gjøre. Riktig trening og nok fysisk aktivitet er det som skal til for å få en fantastisk brukshund eller familiehund. Dens popularitet og grådige oppdrettere som tenker mer på egen lommebok enn rasens beste er en av flere grunner til at rottweiler har fått en litt uheldig utvikling, men heldigvis finnes det også et stort antall seriøse oppdrettere som legger sjelen sin i å fremme de beste kvaliteter hos rottweilier. Rottweiler blir brukt til å forsvare offiser i politiet, såvel som å være angrepshund og den utfyller også andre politioppgaver. Rottweiler blir av FCI plassert i gruppen for molosser. Rottweileren er kjent for sin intelligens og den kjeder seg dersom den ikke får nok mental stimulering. Mange utvikler HD. Lever i 10 til 12 år. Rottweiler har sitt opphav fra Tyskland.

Rottweiler forum

Les hva våre besøkende skriver om Rottweiler:

Nils
Glenn (27.11.2016)

Nils det der er rett og slett feil. Er ikke rasen det er feil på. Rett og slett de som ikke klarer å håndtere en Rottis. Det er de som er no feil med, ikke rasen. Hadde en Rottis i 6år,ja de kan være uforutsigbar og små sleipe men klarer man å lese bikkja og gjøre riktig så blir det din aller beste venn. Han kommer alltid til å stå bak ryggen din å passer på familien og huset når man er borte. Så ikke døm den rasen når du ikke har hatt en sånn kompis. Og ikke pga du har hørt ting ell no. Det er mye feil som blir sagt og brått så har Rottweiler'n blitt mishandlet før.

Rottweiler erfaring
Jens (13.09.2014)

Bedårende rase. Jeg har en rottweiler! På alle måter gode hunder. Kjærlig og perfekt som en familiehund hvis man er vant med hunder fra før.

Rottweiler
Sofia (21.06.2014)

Vil ha! Ønsker meg en rottweiler om det er valper i nærheten. Er det mye jobb med denne rasen?

Hva er galt med Rottwiler da?
h (31.08.2013)

hva er galt med Rottwiler da? jeg har hatt en rottweiler. jeg kunne hat en til av den rasen jeg da.

Rottweiler er en hunderase som mange
NILS (13.04.2012)

Rottweiler er en hunderase som mange ønsker å forby i Norge, på lik linje med amstaff. Kanskje ikke så rart, for dette er en av de mest potensielt farlige hundene vi har her i landet, hvis vi kun ser på hva den fysisk er i stand til å gjøre - i feil hender. Problemet med rasen er at den ofte havner i feil hender, spesielt ser vi dette i USA hvor Rottweiler faktisk er den rasen som har flest menneskedrap på samvittigheten.
Ville aldri hatt en rottweiler i hus, de er rett og slett for uforutsigbare for min smak... her må det en ansvarlig eier til, som vet hvordan man håndterer en stor og sterk hund!

Skriv om rottweiler!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om rottweiler Skriv et spørsmål relatert til rottweiler eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund hunderaser. Sankt bernhardshund blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering.

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund hunderaser. Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI.

Berner sennenhund

Berner sennenhund

Berner sennenhund hunderaser. Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale).

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. De egner seg godt som vakthund.

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. Først og fremst avlet for å skape en kongelig selskapshund, men også en formidabel vakthund.