rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Molosser, pincher, o.l.  ›  Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund hunderaser. Sankt bernhardshund blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering.

Sankt bernhardshund, rasehunder, sankt, bernhardshund

Sankt bernhardshund: Bli kjent med hunderasen Sankt bernhardshund her.

Sankt bernhardshund blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering. Sankt bernhardshund er hundevennlig. Skapt for å være en redningshund i Alpene, og kulde er ikke noe problem for disse hundene (gjelder langhåret st.bernhardshund). St. bernardshunder er kjent for å røyte mye. Den har en stor kropp og flere hår enn mindre raser, og om man har hunden innendørs ser man raskt hvor mye hår som faktisk faller av disse hundene. Hoftedysplasi er en mulig helseplage hos disse hundene. Hudproblemer er et velkjent helseproblem hos denne hunderasen. De utvikler lettere øyeproblemer. Hjertesykdommer er mindre sjelden hos denne hunderasen enn hos mange andre raser. Kan leve i 8 til 10 år. Sankt bernhardshund ble skapt i Sveits.

Sankt bernhardshund forum

Les hva våre besøkende skriver om Sankt bernhardshund:

Sankt bernhardshund innlegg
Maja (18.10.2014)

Elegant hunderase. Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne... Liker alt med sankt bernhardshund.. Det jeg legger merke til er at dette er veldig flotte hunder. Hensynsfull og en positiv opplevelse på alle måter.

Sankt bernhardshund
Henrik (23.05.2014)

Ønsker meg sankt bernhardshund om jeg skal ha hund i det hele tatt da. Erfaringer??

Skriv om sankt bernhardshund!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om sankt bernhardshund Skriv et spørsmål relatert til sankt bernhardshund eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Rottweiler

Rottweiler

Rottweiler hunderaser. Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter.

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund hunderaser. Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI.

Berner sennenhund

Berner sennenhund

Berner sennenhund hunderaser. Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale).

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. De egner seg godt som vakthund.

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. Først og fremst avlet for å skape en kongelig selskapshund, men også en formidabel vakthund.