rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Molosser, pincher, o.l.  ›  Schnauzer

Schnauzer

Schnauzer hunderaser. Schnauzer har en rekke bruksområder, og er en fremragende vakthund.

Schnauzer, hunder, hunderaser, schnauzer

Schnauzer: Få nyttig info om hunderasen Schnauzer her.

Schnauzer har en rekke bruksområder, og er en fremragende vakthund. Den har også utmerket seg innenfor agility og er en utmerket familiehund til tross for sitt temperament. De er på vakt ovenfor mennesker den ikke kjenner. Krever en del mosjon da de har mye energi på lager. Fjellturer, løpeturer, og å få løpe fritt er god trening for slike hunderaser. Kan utvikle HD. Schnauzer har sitt opphav fra Tyskland.

Schnauzer kategoriseres som kveghundraser i FCI. Disse hundene er hypnoallergiske, men kan likevel fremkalle reaksjoner hos allergikere som reagerer på hunder. Alle raser vil bære med seg allergens.

Schnauzer forum

Les hva våre besøkende skriver om Schnauzer:

Stolt eier av Bobbi 3 år
Annemor (24.11.2017)

Kjempesnill, varsom, lettvint, lærevillig, leken, omgjengelig, varsler. Superglad for vårt valg av hund, bor i leilighet ,nært til skog og mark. En friskus ute. Holder seg til eier, nysgjerrig,lett og innkalle. Elsker lek og søk.masse energi.veldig glad i andre hunder.stell av pels jevnlig, det finner han seg i. Super sosial under trygge omgivelser. Kjælen.Lydig når han må...har også egen vilje. Vi angrer ikke!

Schnauzer omtale
Mathias (22.09.2014)

Fin hunderase. Mangt har blitt sagt og skrevet om schnauzer! Rimelig gemyttelige hunder.. Lager ikke mye utav seg og en spennende rase.

Schnauzer
Måneskinn (01.05.2014)

Ønsker meg gjerne en schnauzer om det finnes noen oppdrettere i nærheten. Noen som har denne hunderasen og som kan si litt om den?

Skriv om schnauzer!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om schnauzer Skriv et spørsmål relatert til schnauzer eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Rottweiler

Rottweiler

Rottweiler hunderaser. Kanskje en av de aller beste vakthunder og angrepshunder som noensinne har blitt avlet, men den har også mange andre kvaliteter.

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund hunderaser. Sankt bernhardshund blir kategorisert som molosser i FCI sin klassifisering.

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund

Newfoundlanshund hunderaser. Newfoundlanshund kategoriseres som molosser i FCI.

Berner sennenhund

Berner sennenhund

Berner sennenhund hunderaser. Berner sennenhund grupperes i klassen for sennen hunderaser (i Fédération Cynologique Internationale).

Victoriansk bulldog

Victoriansk bulldog hunderaser. De egner seg godt som vakthund.