rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Jakthunder  ›  Beagle

Beagle

Beagle hunderaser. Beagle benyttes som politihund i politiet, såvel som til jakt.

Beagle, rasehunder, beagle

Beagle: Lær om hunderasen Beagle her.

Beagle benyttes som politihund i politiet, såvel som til jakt. Dens utrolig skarpe luktesans og praktiske størrelse gjør den godt egnet til slike oppgaver. Beagle er også en flott familiehund, men krever mer mosjon enn hva utseende kanskje tilsier. Beagle defineres i FCI som drivende jakthunder. Beagle er sjelden hundeaggresiv, men sosialisering er likevel viktig for at hunden skal lære seg å omgås andre hunder. De har tendenser til å ule og gjø, men ikke i samme grad som en sibirsk husky. Beagle hunder er vennlig innstillt ovenfor fremmede. men når barn og hund leker sammen bør de alltid være under oppsyn av en voksen. Hoftedysplasi forekommer. De kan utvikle øyeproblemer Epilepsi problemer er et av de mest alvorlige helseproblem hos denne hunderasen. Levealder er 12 til 15 år. Beagle er fra England.

Beagle forum

Les hva våre besøkende skriver om Beagle:

Beagle
Alexander (19.08.2014)

Vil gjerne ha en beagle hvis vi finner en god oppdretter. Hvor får man kjøpt en slik rasehund?

Beagle rasehunder
Oliver (11.07.2014)

Utsøkt rase. Hva skal man si om en beagle. Det jeg legger merke til er at dette er veldig tillitsfulle hunder. Lett å trene selv om det selvfølgelig er store forskjeller mellom hundene også.

Skriv om beagle!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om beagle Skriv et spørsmål relatert til beagle eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Dalmatiner

Dalmatiner

Dalmatiner hunderaser. Dalmatiner blir av FCI plassert i gruppen for jakthunder.

Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback hunderaser. Opprinnelig avlet for å være en jakthund som løper etter byttet, men kan også benyttes som vakthund, til agility, redningshund, og ikke minst som familiehund.

Blodhund

Blodhund

Blodhund hunderaser. Den legendariske blodhunden er vel mest kjent for sin gode luktesans.

Westphalian Dachsbracke

Westphalian Dachsbracke

Westphalian Dachsbracke hunderaser. Westphalian Dachsbracke har en svært godt utviklet luktesans som er til stor hjelp for enhver jeger som benytter disse hundene som jakthund.

Tysk bracke

Tysk bracke hunderaser. Tysk bracke grupperes i klassen for drivende jakthund (i Fédération Cynologique Internationale).