rasehunder.com

Blodhund

Blodhund hunderaser. Den legendariske blodhunden er vel mest kjent for sin gode luktesans.

Blodhund, hunder

Den legendariske blodhunden er vel mest kjent for sin gode luktesans. Det har den all grunn til, for det er få hunder som lukter bedre enn blodhunden. Nettopp av denne grunn blir de benyttet av politiet som sporhund, og til akkurat denne oppgaven er dette sannsynligvis den beste hunderasen (likevel velger politiet gjerne andre hunderaser, ettersom de ønsker en mer allround hund, slik som schæfer eller malinois). Blodhund benyttes også som jakthund, og sporer opp bytter bedre enn de fleste. Luktesansen har også medført at blodhunden er blitt en attraktiv jakthund for jegere som har behov for å spore opp byttet, og spesielt ved skadeskyting er dette en utmerket hund å ha med på laget. Blodhund tilhører FCI seksjon drivende jakthund. Blodhund liker selskapet til familiemedlemmer såvel som fremmede mennesker, og er generelt veldig glad i mennesker. og er hele familiens kjæledegge. De kan utvikle HD. Får lett øyeproblemer. Lever i 10 til 12 år. Blodhund kommer opprinnelig fra Belgia.

Blodhund forum

Les hva våre besøkende skriver om Blodhund:

Blodhund eier
Hennie (05.04.2014)

Fenomenal hunderase. Jeg kjenner mange som eier blodhund. Ikke for alle, da dette er lydhøre rasehunder. Kløktig men på alle områder midt i blinken for meg.

Blodhund
Lucas (22.03.2014)

Kanskje det blir en blodhund om det er lov av borettslaget.

Hunderasen med verdens beste luktesans
Anonym (13.04.2012)

Hunderasen med verdens beste luktesans! Ikke rart politiet bruker denne hunden til sporing, de gjorde i alle fall det før, men nå er det vel disse belgiske fårehundene alle i politiet skal ha...

Skriv om blodhund!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om blodhund Skriv et spørsmål relatert til blodhund eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

hunderaser video

Populære raser

Mest populære hunderaser i Norge, ny 2017 statistikk:

 1. schæferhund
 2. norsk elghund grå
 3. golden retriever
 4. border collie
 5. cavalier king charles spaniel
 6. engelsk setter
 7. gordon setter
 8. rottweiler
 9. tibetansk spaniel
 10. shetland sheepdog
 11. labrador retriever
 12. cocker spaniel
 13. irsk setter
 14. chihuahua
 15. flat coated retriever
 16. staffordshire bull terrier
 17. boxer
 18. beagle
 19. dachshund
 20. bichon frisé

NYHET! Se også hva som er mest populære raser blant våre lesere akkurat nå!

Skriv om din rase!

Har du erfaring med en bestemt rase? Del din kunnskap og dine historier med tusenvis av hundeinteresserte. (Finn din rase) for å begynne.Forum om hunder og raser