rasehunder.com

Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback hunderaser. Opprinnelig avlet for å være en jakthund som løper etter byttet, men kan også benyttes som vakthund, til agility, redningshund, og ikke minst som familiehund.

Rhodesian Ridgeback, hunderaser, rasehunder

Opprinnelig avlet for å være en jakthund som løper etter byttet, men kan også benyttes som vakthund, til agility, redningshund, og ikke minst som familiehund. Krever relativt mye mosjon. Det at disse hundene avles med en defekt i ryggraden har blitt kritisert, men ifølge forskning er det nettopp dette som skiller de fra tilsvarende hunder uten denne defekten. En rhodesian ridgeback uten ridgeback, er ingen ridgeback! Rhodesian Ridgeback benyttes som jakthund og det var dette den ble avlet for i Afrika. Rhodesian Ridgeback blir kategorisert som jakthunder i FCI sin klassifisering. Har HD-problemer. Rhodesian Ridgeback kommer fra Sør-Afrika.

Rhodesian Ridgeback forum

Les hva våre besøkende skriver om Rhodesian Ridgeback:

Rhodesian Ridgeback rasen
Voffvoff (08.09.2014)

Yndig og ingenting negativt med disse. Mye bra kan sies om rhodesian ridgeback. Uansett lystbetonte hunder. Fin på alle måter og en hund som det er mye instinkter i.

Rhodesian Ridgeback
Ingrid (01.05.2014)

Ja, jeg vil ha en rhodesian ridgeback hvis det finnes et sted å få kjøpt de i nærheten. Hvor ofte må man gå tur med disse hundene?

Skriv om rhodesian ridgeback!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:





Tittel på ditt innlegg

Skriv om rhodesian ridgeback Skriv et spørsmål relatert til rhodesian ridgeback eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

hunderaser video

Populære raser

Mest populære hunderaser i Norge, ny 2017 statistikk:

 1. schæferhund
 2. norsk elghund grå
 3. golden retriever
 4. border collie
 5. cavalier king charles spaniel
 6. engelsk setter
 7. gordon setter
 8. rottweiler
 9. tibetansk spaniel
 10. shetland sheepdog
 11. labrador retriever
 12. cocker spaniel
 13. irsk setter
 14. chihuahua
 15. flat coated retriever
 16. staffordshire bull terrier
 17. boxer
 18. beagle
 19. dachshund
 20. bichon frisé

NYHET! Se også hva som er mest populære raser blant våre lesere akkurat nå!

Skriv om din rase!

Har du erfaring med en bestemt rase? Del din kunnskap og dine historier med tusenvis av hundeinteresserte. (Finn din rase) for å begynne.



Forum om hunder og raser