rasehunder.com

Bichon Frise

Bichon Frise hunderaser. Bichon Frise kategoriseres som en bichon beslektet hunderase i FCI.

Bichon Frise, rasehunder, hundeaser

Bichon Frise kategoriseres som en bichon beslektet hunderase i FCI. Bichon Frise er meget vennlig ovenfor andre hunder. Disse hundene gir en mildere allergisk reaksjon hos allergikere enn mange andre hunderaser. Alle raser kan imidlertid gi en allergisk reaksjon. Bichon Frise er meget lekne hunder, og blir som regel med på noe morro aktiviteter når eieren byr på lek. De kan få øreinfeksjoner. Levealder: 15 til 19 år. Bichon Frise har sitt opphav fra Belgia.

Bichon Frise forum

Les hva våre besøkende skriver om Bichon Frise:

Bichon verdens fineste snilleste meget entiligent
sjarmør (12.08.2014)

bichon verdens fineste snilleste meget entiligent hunde rasejeg har hat3 stk meget kuselig venlig med meneske dyr dem er finå se på åta på herlig røyter ikke lukterikke vont likerå stel å bade hat ikke noe si stuk åm dem jeg faktisk liker hunder en menesker mange menesker ganske vond i seg ikke hunder de vil kusåkus turåmat kommerdu hjem dem er glad går du like glad dem vet du kommer jeg kunne ønske dem såm ikke liker dyr prøv å låne å se åm duliker dyr garantert du like det ikke åm dømme våre 4 bentte jeg elsker hun mer en nåen han er min beste ven når jeg syk han trøster meg såm meneskene ikke gyørdet

Bichon Frise
Nora (05.08.2014)

Kul rase, kanskje jeg skal få meg en bichon frise om det er noen til salgs her et sted. Kan noen anbefale meg en oppdretter som er seriøs?

Skriv om bichon frise!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om bichon frise Skriv et spørsmål relatert til bichon frise eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

hunderaser video

Populære raser

Mest populære hunderaser i Norge, ny 2017 statistikk:

 1. schæferhund
 2. norsk elghund grå
 3. golden retriever
 4. border collie
 5. cavalier king charles spaniel
 6. engelsk setter
 7. gordon setter
 8. rottweiler
 9. tibetansk spaniel
 10. shetland sheepdog
 11. labrador retriever
 12. cocker spaniel
 13. irsk setter
 14. chihuahua
 15. flat coated retriever
 16. staffordshire bull terrier
 17. boxer
 18. beagle
 19. dachshund
 20. bichon frisé

NYHET! Se også hva som er mest populære raser blant våre lesere akkurat nå!

Skriv om din rase!

Har du erfaring med en bestemt rase? Del din kunnskap og dine historier med tusenvis av hundeinteresserte. (Finn din rase) for å begynne.Forum om hunder og raser