rasehunder.com

Puddel

Puddel hunderaser. Puddel grupperes i FCI under puddel.

Puddel, hunder

Puddel grupperes i FCI under puddel. Puddel er hundevennlig. Puddelen er også kjent for sine gode kvaliteter som hypnoallergisk hund, det vil si en hund som produserer mindre allergens, og dermed er et bedre valg for allergikere. At den ikke vil fremkalle en reaksjon, er dog ingen garanti. Det finnes allergivennlige hunder, men alle hunderaser produserer allergens. Alle hunder kan gi allergiske reaksjoner. Puddelen er intelligent og må derfor få mentale utfordringer. Puddelen er glad i lek og morro, og er en gøyal hunderase som gjerne blir med å finne på noe sprell sammen med eieren. En puddel er en god førstegangshund, som er relativt lett å dressere. Begrenset med røyting. Puddel er en rase som har noen helseproblemer, men er ikke verre enn de fleste andre hunderaser. Puddel kommer fra Frankrike.

Puddel forum

Les hva våre besøkende skriver om Puddel:

Har vokst opp med puddel og har 1 nå i voksen alder
Anonym (04.10.2017)

Har vokst opp med puddel og har 1 nå i voksen alder.Den første jeg hadde ble 14 år uten sykdom

Puddelspørsmål.

Hei. Hva med sykdom hos Puddel. ( helst mellompuddel ). Har eid en Engelsk Cocker som var mye plaget med ørene. Mange medisinkurer og besøk hos Dyrlegen. Han ble avlivet for kort tid siden. 11,5 år gammel. Fikk også litt plager med leddene på bakbeina. Vil vite om puddel og demmes plager.

Puddel
Isak (05.11.2014)

Drømmer om en dag å kunne eie en puddel hvis det er lett å få tak i friske eksemplarer av rasen i Norge. Er de barnevennlige?

Puddel eier
Freddy (05.04.2014)

Kjekk hunderase! De er gode hunder på alle måter, har selv en puddel.. De er smarte rasehunder. Lynrask til å ta til seg læring men slikt varierer innad i rasen også.

Skriv om puddel!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om puddel Skriv et spørsmål relatert til puddel eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

hunderaser video

Populære raser

Mest populære hunderaser i Norge, ny 2017 statistikk:

 1. schæferhund
 2. norsk elghund grå
 3. golden retriever
 4. border collie
 5. cavalier king charles spaniel
 6. engelsk setter
 7. gordon setter
 8. rottweiler
 9. tibetansk spaniel
 10. shetland sheepdog
 11. labrador retriever
 12. cocker spaniel
 13. irsk setter
 14. chihuahua
 15. flat coated retriever
 16. staffordshire bull terrier
 17. boxer
 18. beagle
 19. dachshund
 20. bichon frisé

NYHET! Se også hva som er mest populære raser blant våre lesere akkurat nå!

Skriv om din rase!

Har du erfaring med en bestemt rase? Del din kunnskap og dine historier med tusenvis av hundeinteresserte. (Finn din rase) for å begynne.Forum om hunder og raser