rasehunder.com
Rasehunder.com  ›  Spisshunder  ›  Pomeranian

Pomeranian

Pomeranian hunderaser. Pomeranian grupperes i FCI under spisshunder av europeisk opphav.

Pomeranian, hunder, pomeranian

Pomeranian: Finn ut mer om hunderasen Pomeranian akkurat her.

Pomeranian grupperes i FCI under spisshunder av europeisk opphav. Pomeranian er en rasehund som stort sett er vennlig ovenfor andre hunder, men for at den ikke skal bli nervøs eller få andre problemer er det likevel lurt å sosialisere valpen sammen med andre hunder fra et tidlig tidspunkt. De er kjent for å være hypnoallergiske hunder, men man kan ikke regne med at ikke vil fremkalle en allergisk reaksjon hos allergikere. Det finnes ingen hund som ikke gir allergiproblemer. Pomeranian kan røyte relativt mye. Hyppig forekomst av hjertesykdom. Levealderen er normalt 12 til 15 år. Pomeranian kommer fra Tyskland.

Pomeranian forum

Les hva våre besøkende skriver om Pomeranian:

Pomeranian hundeeier
Magnus (22.09.2014)

Strålende hund! Denne rasen kan man si mye fint om, og er selv godt kjent med pomeranian. De er jo veldig smarte rasehunder! Oppvakt men er er vel individuelle forskjeller også.

Pomeranian
Filip (22.03.2014)

Fin hunderase. Vil ha en pomeranian hvis jeg klarer å finne noen oppdrettere som jeg kan stole på da. Er dette krevende hunder?

En pomerianian drepte en baby en
Alle hunder er farlige! (13.04.2012)

En pomerianian drepte en baby en gang: En liten Pomeranian hund drepte en seks uker gammel baby mens spedbarnets vaktmester kort forlot barnet uten tilsyn for å varme en flaske melk, sier myndighetene.

Den relative, som ble omsorg for barnet jenta, fant hodet begravd i hundens munn lørdag kveld, sier lensmann stedfortreder Cruz Solis. Jenta døde av hodeskader i et område sykehuset, sa han.

Barnets navn ble holdt tilbake fordi foreldrene hennes var ute av landet og hadde ikke blitt varslet, sa Solis.

Den relative har ikke blitt belastet. Animal føringsoffiserer tok hunden.

Pomeranians er en rase av miniatyrflasker hjørnetenner som har en foxlike ansikt, spisse ører og lang, fluffy hår. Nestleder sa Pomeranian angrep er sjelden.

Skriv om pomeranian!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om pomeranian Skriv et spørsmål relatert til pomeranian eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

Siberian Husky

Siberian Husky

Siberian Husky hunderaser. Siberian husky (eller sibirsk husky som den også kalles) er en utmerket trekkhund, og blant de mest populære hunderaser i verden til dette formålet.

Norsk elghund

Norsk elghund

Norsk elghund hunderaser. Norske jegere vet å verdsette norsk elghund.

Xoloitzcuintli

Xoloitzcuintli

Xoloitzcuintli hunderaser. Xoloitzcuintli blir kategorisert som primitive hunderaser i FCI sin klassifisering.

West Siberian Laika

West Siberian Laika

West Siberian Laika hunderaser. Vest-sibirsk laika er en spisshund som stammer fra helt vest i Sibir.

Volpino Italiano

Volpino Italiano

Volpino Italiano hunderaser. Volpino Italiano grupperes i klassen for en europeisk spisshund (i Fédération Cynologique Internationale).