rasehunder.com

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier hunderaser. Yorkshire Terrier blir av FCI plassert i gruppen for toy terriere.

Yorkshire Terrier, hundeaser

Yorkshire Terrier blir av FCI plassert i gruppen for toy terriere. Yorkshire Terrier er hundevennlig. Yorkshire Terrier er hypnoallergisk men kan likevel forårsake allergiske reaksjoner. Rasehunden har stort sett god helse, men noen helseproblemer ligger til rasen. Normal levealder er 12 til 15 år. Yorkshire Terrier ble skapt i England.

Yorkshire Terrier forum

Les hva våre besøkende skriver om Yorkshire Terrier:

Yorkshire Terrier
Sara (05.11.2014)

Plutselig fikk jeg lyst å ha en yorkshire terrier hvis vi klarer å bli enige her i familien da. Hvor ofte må man gå tur med disse hundene?

Yorkshire Terrier erfaringer
Solstråle (25.09.2014)

Fantastisk rase! Jeg kjenner mange som eier yorkshire terrier. Disse er ekstremt milde hunder. Fin på alle måter selv om det selvfølgelig er store forskjeller mellom hundene også.

Kose hund
Malin (27.01.2014)

Kose hund. Yorkier er små kan være veldig bjeffete på vind i huset, elskerer tur lærer fort, liker opmerkdomhet, er grei venn med andre hunder stor hund i liten kropp. (Kan mister alle melketennene )

Pyntehund veskehund
Nina (13.04.2012)

pyntehund, veskehund... problemet med yorkshire terrier /yorkien er at de er veldig sta, vanskelig å dressere, og en hund som fremstår som en dille-dalle hund og jålehund, men som faktisk er mye hund under all den pelsen, her må du forvente et aktivt hundehold og en hund som liker å sprette opp og ned uten stans. Flyr rundt i huset og er veldig aktiv. Jeg har aldri hatt en slik yorkie men venninna mi hadde det og den var helt spinnvill! Ikke noe veskehund i alle fall.

Skriv om yorkshire terrier!

Navn (eller velg et kallenavn)

URL (hvis du har blogg eller egen nettside):

Velg det som passer:

Tittel på ditt innlegg

Skriv om yorkshire terrier Skriv et spørsmål relatert til yorkshire terrier eller bidra med kunnskap, erfaringer og historier om denne hunderase.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Ingen spørsmål er for dumme, og alle kan delta. Innlegg skal være saklige og ordlagt på en høflig måte. Respekter hverandre i hundeforumet. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som vi mener er upassende eller som kan virke støtende.

hunderaser video

Populære raser

Mest populære hunderaser i Norge, ny 2017 statistikk:

 1. schæferhund
 2. norsk elghund grå
 3. golden retriever
 4. border collie
 5. cavalier king charles spaniel
 6. engelsk setter
 7. gordon setter
 8. rottweiler
 9. tibetansk spaniel
 10. shetland sheepdog
 11. labrador retriever
 12. cocker spaniel
 13. irsk setter
 14. chihuahua
 15. flat coated retriever
 16. staffordshire bull terrier
 17. boxer
 18. beagle
 19. dachshund
 20. bichon frisé

NYHET! Se også hva som er mest populære raser blant våre lesere akkurat nå!

Skriv om din rase!

Har du erfaring med en bestemt rase? Del din kunnskap og dine historier med tusenvis av hundeinteresserte. (Finn din rase) for å begynne.Forum om hunder og raser